Του την έφερε η ξανθιά...

Ήταν ένας δικηγόρος και μια ξανθιά σ' ένα αεροπλάνο και καθόντουσαν δίπλα δίπλα. Ο δικηγόρος βαριόταν και ρωτάει την ξανθιά αν θα ήθελε να παίξει ένα παιχνίδι για να περάσει η ώρα. Η ξανθιά του αρνείται ευγενικά. Ο δικηγόρος επιμένει και της λέει ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ απλό κι θα έχει πλάκα.
-Θα σου κάνω ερωτήσεις και αν δεν ξέρεις την απάντηση, θα μου δίνεις 5 ευρώ , ενώ αν δεν ξέρω εγώ την απάντηση θα σου δίνω 1000 ευρώ. H ξανθιά με τα πολλά συμφωνεί και κάνει την πρώτη ερώτηση ο δικηγόρος.
-Ποιό είναι το πολίτευμα της Ελλάδος; Η ξανθιά τον κοίταξε και χωρίς να του πει κουβέντα, άνοιξε το πορτοφόλι της και του έδωσε 5 ευρώ. Ο δικηγόρος χαμογέλασε και πήρε τα λεφτά. Μετά ήρθε η σειρά της ξανθιάς και τον ρωτάει:
 -Τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4; Ο δικηγόρος δεν ξέρει την απάντηση,κοιτάζει στον υπολογιστή του, παιρνει τηλέφωνο τους φίλους του,αλλά κανείς δεν ξέρει την απάντηση. Οπότε αφού είδε και απόειδε άνοιξε πορτοφόλι του και δίνει στην ξανθιά τα 1000 ευρώ. Εκείνη τα παίρνει και γυρίζει να κοιμηθεί. Ο δικηγόρος πολύ νευριασμένος,τη σκουντάει και τη ρωτάει:
-Τελικά δε θα μου πεις τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4; Η ξανθιά τον κοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα,ανοίγει το πορτοφόλι της, του δίνει 5 ευρώ και γυρίζει πάλι να κοιμηθεί !!!
Blog Widget by LinkWithin