Πως διαδίδονται τα νέα στον στρατό

Ο Διοικητής βγάζει την ακόλουθη διαταγή για τη μονάδα του: 
Αύριο το βράδυ περί τις 10 μ.μ. ο κομήτης του Χάλεϋ θα είναι ορατός στην περιοχή μας, γεγονός που συμβαίνει κάθε 75 χρόνια. Όλοι οι άντρες με στολή ασκήσεων να βρίσκονται στο χώρο συγκεντρώσεων του τάγματος, όπου θα τους εξηγήσω το σπάνιο αυτό φαινόμενο. Σε περίπτωση βροχής δεν θα μπορούμε να δούμε τίποτα, για αυτό θα τους συγκεντρώσετε στο αμφιθέατρο και θα τους δείξω το φαινόμενο στον πίνακα. 

Ο Επιτελής μεταφέρει τη διαταγή στον Λοχαγό: 
Κατά διαταγή του διοικητή αύριο στις 10 μ.μ. ο κομήτης του Χάλεϋ θα εμφανιστεί πάνω από το χώρο συγκεντρώσεως του τάγματος. Αν βρέχει συγκεντρώστε τους άντρες έξω με στολή ασκήσεων και φέρτε τους στο αμφιθέατρο όπου θα λάβει χώρα το σπάνιο αυτό φαινόμενο, κάτι που συμβαίνει μια φορά κάθε 75 χρόνια.

Ο Λοχαγός προς τους διμοιρίτες: 
Κατά διαταγή του διοικητού περί τις 10 μ.μ. το φαινόμενο του κομήτη Χάλεϋ θα εμφανιστεί στο αμφιθέατρο με στολή ασκήσεων. Σε περίπτωση βροχής στο χώρο συγκεντρώσεων του τάγματος ο διοικητής θα δώσει άλλη διαταγή, κάτι που συμβαίνει μια φορά κάθε 75 χρόνια. 

Ο διμοιρίτης προς τον Λοχία: 
Αύριο κατά τις 10 μ.μ. ο διοικητής θα εμφανιστεί στο αμφιθέατρο μαζί με τον Χάλεϋ, κάτι το οποίο συμβαίνει κάθε 75 χρόνια. Αν βρέξει, ο διοικητής θα διατάξει τον κομήτη να έρθει στον χώρο συγκεντρώσεων. 

Ο Λοχίας προς την διμοιρία: 
Όταν βρέξει αύριο περί τις 10 μ.μ. τότε ένα φαινόμενο ο 75χρονος στρατηγός Χάλεϋ συνοδευόμενος από τον διοικητή, θα διασχίσει το χώρο συγκεντρώσεων του τάγματος με στολή ασκήσεων. 

Δυο στρατιώτες μεταξύ τους: 
Το άκουσες ρε μαλ**α; Θα έρθει ο διοικητής αύριο το βράδυ στις 10 μ.μ. τρέχοντας σαν κομήτης με μια Χάρλεϋ και θα φοράει στολή ασκήσεων επειδή θα βρέχει...

U+21E3.gifU+21E3.gifU+21E3.gif
.
Δείτε όλα τα Αστεία Status εδώ
Δείτε όλα τα ανέκδοτα εδώ

Blog Widget by LinkWithin