Η αποστολή και η παραγγελία

Ήταν ένας βασιλιάς που είχε τρεις γιούς οι οποίοι ήταν τρίδυμοι. Όμως ο βασιλιάς ήταν γέρος και ήθελε να θέσει έγκαιρα τον διάδοχό του ανάμεσα από τους τρεις γιούς του, πριν πεθάνει. Αφού όμως ήταν τρίδυμοι, και ήταν και οι τρεις τους ικανοί, δεν μπορύσε να διαλέξει.
Ήταν σε δίλημμα (ή μάλλον σε τρίλημμα!!!). Έτσι τους ανέθεσε μια αποστολή. Η απόστολή αυτή ήταν να ξεκινήσουν από το βασίλειό τους, ο καθένας μόνος του και να ανεβούν στο μυθικό βουνό ,στο οποίο κανείς δεν κατάφερε να ανέβει. Μόλις θα έφταναν στην κορυφή θα έβρισκαν και θα έπαιρναν το μπλε μυρμήγκι. Έτσι όποιος κατάφερνε να γυρίσει πίσω ζωντανός με το μπλε μυρμήγκι θα γινόταν ο διάδοχος.

Λοιπόν ξεκινάει ο πρώτος γιος. Περνάει το σκοτεινό δάσος. Εκεί εμφανίζονται κάτι τέρατα, τα οποία τα σκοτώνει. Μετά φτάνει στον μεγάλο βάλτο όπου εμφανίζονται κάτι φτερωτά τεράστια έντομα, τα οποία τα σκοτώνει κι αυτά. Στη συνέχεια φτάνει και στο μεγάλο ποτάμι με λάβα, το οποίο το περνάει με μεγάλη προσοχή καθώς μάχεται με κάτι ξωτικά της φωτιάς. Τελικά φτάνει στην κορυφή και βρίσκει το μπλε μηρμύγκι. Το παίρνει και καθώς πάει να κατηφορίσει, σκοντάφτει σε μια πέτρα και χάνει το μπλε μυρμήγκι. Λέει τότε: "Σιγά μην κάνω τόσο κόπο να το ξαναβρώ, ας το βρούν οι άλλοι..." και φεύγει.

Ξεκινάει ο δεύτερος γιος. Περνάει το σκοτεινό δάσος. Εκεί εμφανίζονται κάτι τέρατα, τα οποία τα σκοτώνει και αυτός. Μετά φτάνει στον μεγάλο βάλτο όπου εμφανίζονται κάτι φτερωτά τεράστια έντομα, τα οποία σκοτώνει και αυτός. Στη συνέχεια φτάνει και στο μεγάλο ποτάμι με λάβα, το οποίο το περνάει με μεγάλη προσοχή καθώς μάχεται με κάτι ξωτικά της φωτιάς και αυτός. Τελικά φτάνει στην κορυφή και βρίσκει το μπλε μηρμύγκι. Το παίρνει και καθώς πάει να κατηφορίσει, σκοντάφτει και αυτός σε μια πέτρα και χάνει το μπλε μυρμήγκι. Λέει τότε: "Σιγά μην κάνω τόσο κόπο να το ξαναβρώ, ας το βρεί ο τελευταίος..." και φεύγει.

Ξεκινάει ο τρίτος γιος. Περνάει το σκοτεινό δάσος. Εκεί εμφανίζονται κάτι τέρατα, τα οποία τα σκοτώνει και αυτός. Μετά φτάνει στον μεγάλο βάλτο όπου εμφανίζονται κάτι φτερωτά τεράστια έντομα, τα οποία σκοτώνει και αυτός. Στη συνέχεια φτάνει και στο μεγάλο ποτάμι με λάβα, το οποίο το περνάει με μεγάλη προσοχή καθώς μάχεται με κάτι ξωτικά της φωτιάς και αυτός. Τελικά φτάνει στην κορυφή και βρίσκει το μπλε μηρμύγκι. Το παίρνει και καθώς πάει να κατηφορίσει, σκοντάφτει και αυτός σε μια πέτρα και χάνει το μπλε μυρμήγκι. Λέει τότε: "Σιγά μην κάνω τόσο κόπο να το ξαναβρώ, ας μην το έχει βρει κανείς..." και φεύγει/

Τελικά πεθαίνει ο βασιλιάς χωρίς να έχει ορίσει διάοχο.

Τότε λέει ο πρώτος γιος: "Καλά τα καταφέραμε ρε βλάκες! Κανείς δεν το πήρε το χαζομυρμήγκι! Και τώρα;"

Πετάγεται ο δεύτερος: "Τώρα εγώ μάγκες πεινάω. Δεν παραγκέλνουμε τίποτα να φάμε;"

Λέει και ο τρίτος: "Άντε ας παραγκείλουμε. Τι όμως; Χοιρινό ή κοτόπουλο;"

Κοτόπουλο αποφασίζουν τελικά.

Σε μια ωρίτσα περίπου ήρθαν και οι παραγγελιές. Παίρνουν οι τρεις γιοι το πακέτο, το ανοίγουν και τι να δουν;

ΕΙΧΕ ΧΟΙΡΙΝΟ!!!

U+21E3.gifU+21E3.gifU+21E3.gif
.
Δείτε όλα τα Αστεία Status εδώ
Δείτε όλα τα ανέκδοτα εδώ

Blog Widget by LinkWithin