ΑΣΤΡΟΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΑΣΤΡΟΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ....................
Κριός:
Προσοχή στα μικροατυχήματα. σήμερα θα πέσει η κάφτρα του τσιγάρου πάνω στο παντελόνι σας ...και επειδή είστε ηλίθιοι θα πάτε να την πιάσετε με το χέρι και θα καείτε.
Ταύρος:
Η ερωτική σας ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο, θα μάθετε να τον παίζετε καλά και με το αριστερό χέρι.
Δίδυμοι:
Θα βρείτε την αληθινή αγάπη στα μέσα του μήνα, αλλά στα τέλη του μήνα θα βρει κι αυτή την αληθινή αγάπη και θα φύγει.
Καρκίνος:
Προσοχή αύριο το μεσημεράκι θα μπείτε σε ασανσέρ ,θα κλειστείτε μέσα για 3 μέρες,θα πάθετε αφυδάτωση,στο τσακ θα σας προλάβουν πριν ψοφήσετε απ την πείνα και το κρύο.
Λέων:
Θα τελειώσουν οι μπαταρίες του τηλεκοντρόλ και θα το χτυπήσετε και θα φωνάξει τρία τεράστια τηλεκοντρόλ και θα σας γ@μήσουν στο ξύλο .
Παρθένος:
Θα μείνετε για πάντα. Καμιά ελπίδα..
Ζυγός:
Ραγδαίες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, ο ΟΑΕΔ θα σας κάνει Golden Member και θα σας στέλνει κάθε μήνα καινούργιο καναπέ .
Σκορπιός:
Θα πας μπαρ, θα πάρεις μοχίτο, λίγο πριν τελειώσει θα πει ο μπάρμαν στη σερβιτόρα «που πήγε το μοχίτο που είχα για να φτύνω μέσα;»
Τοξότης:
Το βράδυ θα πέσετε για ύπνο κανονικά, το επόμενο πρωί θα ξυπνήσετε με καράφλα, σπυράκια ,αλλά ο εσωτερικός σας κόσμος θα έχει γίνει γ@μάτος .
Αιγόκερως:
Θα χτυπήσει το τηλέφωνο της μάνας σου, αυτή θα λείπει, θα κοιτάξεις την οθόνη και θα γράφει «Χριστόφορος Παπακαλιάτης»
Υδροχόος:
Θα χάσετε το πορτοφόλι σας , όλα τα λεφτά τις κάρτες, ταυτότητα..και μαζί το συλλεκτικό προφυλακτικό που έχετε αχρησιμοποίητο απ το 2009.
Ιχθείς:
Προσοχή στη δουλειά.. όποιος σας ζητήσει να ανεβείτε να φτάσετε κάτι από ένα ψηλό ράφι ΔΕΝ θέλει να αγοράσει το προϊόν.. θέλει απλά να χαζέψει τον κ@λο σας.Μην πέσετε στην παγίδα.
Blog Widget by LinkWithin