Ο Έρωτας Και Το Ψωμί

Δυο πόντιοι φίλοι συναντήθηκαν μετά από πολύ καιρό: 
- "Ρε! Γιωρίκα εσύ είσαι;" 
- "Κωστίκα τι κάνεις ρε φίλε; Όλα καλά;" 
- Κωστίκας: "Πόσα χρόνια πέρασαν ρε Γιωρίκα. Θυμάσαι τη Μαρία από το δημοτικό; Ε λοιπόν παντρευτήκαμε και είμαστε μια χαρά. Εσύ;" 
- Γιωρίκας: "Εγώ πήρα γυναίκα από χωριό. Πολύ καλή σου λέω. Νοικοκυρά, πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία, με προσέχει πολύ. Αρχοντας είμαι." 
- Κωστίκας: "Και από έρωτα πως πάτε; Πόσες φορές το κάνετε τη βδομάδα;" 
- Γιωρίκας: "Μπα τίποτα. Αφού δεν ξέρουμε πως γίνεται. Φοβόμαστε." 
- Κωστίκας: "Καλά ρε μιλάς σοβαρά. Δεν ξέρεις να κάνεις σεξ; Θα σε βοηθήσω όπως τον παλιό καλό καιρό. Λοιπόν άκου τι σκέφτηκα να κάνουμε. Θα πάω τώρα εγώ να το κάνω με τη γυναίκα μου. Εσύ θα έρθεις μαζί μου για να παρακολουθήσεις έξω από το παράθυρο και ελπίζω να μάθεις μερικά πράγματα για το σεξ." 
Στην αρχή ο Γιωρίκας δίστασε. 
- - "Ασε ρε Κωστίκα δεν τα μπορώ εγώ αυτά τα πράγματα. Και αν με δει κανείς έξω από το σπίτι σου; Αντε πάμε και ότι γίνει." 
Εφόσον έφτασαν στο σπίτι του Κωστίκα ο Γιωρίκας πήρε θέση έξω από το παράθυρο της κουζίνας. Εκείνη την ώρα η γυναίκα του Κωστίκα έφτιαχνε ψωμί. Μπαίνει λοιπόν ο Κωστίκας μέσα και όπως ήταν η γυναίκα του σκυμμένη στον πάγκο της κουζίνας ανεβάζει την φούστα της και άρχισε να τη γ...ει από πίσω. 
Ο Γιωρίκας αφού πήρε μια γεύση για το πως γίνεται, φεύγει τρέχοντας και γεμάτος ευχαρίστηση για το σπίτι του. Μετά από 2 μήνες ξανασυναντήθηκαν πάλι εντελώς τυχαία ο Κωστίκας ρωτούσε να μάθει πως τα πήγε και ο Γιωρίκας του απαντά. 
- "Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου που μου έμαθες να κάνω έρωτα αλλά έχω μια απορία. Εσύ τόσο ψωμί τι το κάνεις;"
Blog Widget by LinkWithin