Ο Έλληνας χωρίς τσόντα δε μπορεί ! Οι προτιμήσεις των Ελλήνων στις τσόντες (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)

Οι "πορνο-συνήθειες" των Ελλήνων όπως παρουσιάζονται από το μεγαλύτερο site "ενήλικης" απόλαυσης στον πλανήτη. Ποια είναι η αγαπημένη τους πρωταγωνίστρια (Pics)
"Χαίρετε from Greece! After having carefully studied a bunch of other Mediterranean countries like Spain, Italy and Croatia to name a few, our statisticians have been curious about the viewing habits of our users in Greece for quite some time now".
Ο κολοσσός της πορνοβιομηχανίας, Pornhub, παρουσιάζει τις συνήθειες των Ελλήνων σε ό,τι αφορά τα ερωτικά βίντεο που προτιμούν να βλέπουν......
Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς του Pornhub, ο μέσος χρόνος παραμονής των Ελλήνων στην εν λόγω ιστοσελίδα είναι 8 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα, ενώ η μέρα με την περισσότερη κίνηση είναι η Δευτέρα.
Η "αγαπημένη" ώρα για θέαση ερωτικών βίντεο είναι μεταξύ 15:00 και 16:00.
 
Σε ό,τι αφορά τις αγαπημένες αναζητήσεις, έχουμε τα εξής αποτελέσματα: greek, greek celebrity, greek porn, elliniko, sirina, greek amateur κτλ.
 
Η αγαπημένη πορνοστάρ των Ελλήνων είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου που έρχεται μπροστά από τη Lisa Ann.
 
Οι γιορτές επίσης, επηρεάζουν την "πορνο-δραστηριότητα" των Ελλήνων. Η μέρα με την μεγαλύτερη πτώση στις επισκέψεις είναι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά ακολουθεί η Κυριακή του Πάσχα, όπου συναντάται πτώση 27%. Ακολουθεί η γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, και η Μεγάλη Παρασκευή.
Το "ελληνικό παράδοξο" είναι πως στη χώρα μας, η επισκεψιμότητα στο site ερωτικού περιεχομένου, "πέφτει" μέσα στη βδομάδα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, "με την ανεργία να περνάει το 25% στη χώρα, οι καθημερινές δεν κάνουν τη "διαφορά" σε σχέση με τα σαββατοκύριακα, όπως γίνεται σε άλλα κράτη".

Ο μέσος χρόνος παραμονής:

Και ανά περιοχή:

Τα μέσα πρόσβασης:

Ποιες ηλικίες βλέπουν περισσότερο πορνό. Επικρατεί η κατηγορία 25-34:

Οι αναζητήσεις ανά ηλικιακή κατηγορία:

Και οι υποκατηγορίες αναζήτησης ανά ηλικιακό γκρουπ:

 

Blog Widget by LinkWithin